Sering Diilikan

Sunday, November 15, 2009

JAGA AWAK

JAGA AWAK

Sri putih pangiring hurip

Sri herang sangsiram badan

Bulenget pangeran sakujur badan

Titip kula ka malaikat Ijroil

Nu aya di belah katuhu

Hayang dipangjagakeun, pang rasakeun

Beurang kalawan peuting keur malaekat Ijroil

Sri putih pangiring hurip

Sri herang sangsiram badan

Bulenget pangeran sakujur badan

Titip kula ka malaikat Isrofil

Nu aya di hareup

Hayang dipangjagakeun, pang rasakeun

Beurang kalawan peuting keur malaekat Isrofil

Sri putih pangiring hurip

Sri herang sangsiram badan

Bulenget pangeran sakujur badan

Titip kula ka malaikat Mikail

Nu aya di belah kenca

Hayang dipangjagakeun, pang rasakeun

Beurang kalawan peuting keur malaekat Mikail

Sri putih pangiring hurip

Sri herang sangsiram badan

Bulenget pangeran sakujur badan

Titip kula ka malaikat Jibril

Nu aya di tukang

Hayang dipangjagakeun, pang rasakeun

Beurang kalawan peuting keur malaekat Jibril

(Mantra ini digunakan untuk keselamatan dalam bepergian)





No comments:

Post a Comment